EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11951 11952 Pag. urm. »

ANAF a introdus o noua taxa. Banii trebuiesc dati pana marti, 30 aprilie

publicat 2024-04-28 14:45:04 (Click)
In curand, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va incepe sa trimita notificari privind o noua obligatie fiscala pentru romani. Este vorba despre impozitul pe lux, reglementat prin legislatie adoptata anul trecut si valabil incepand cu acest an. ...continuare.

"Regele traficului de tigari din Arad" a dat-o pe droguri. Saltat de politisti chiar din Ferrari-ul sau

publicat 2024-04-28 14:30:10 (Puterea)
Regele traficului de tigari din Arad a dat-o pe droguri. Saltat de politisti chiar din Ferrari-ul sau Politistii rutieri din Arad au tras pe dreapta un bolid Ferrari, insa au ramas surprinsi sa gaseasca o fata familiara la volan. Soferul era nimeni altul decat cel supranumit "Regele traficului cu tigari din Arad". Asadar, "Regele traficului de tagari din Arad" a ajuns pe mana politistilor. Cosmin Mladin a fost oprit de politistii de […]The post "Regele traficului de tigari din Arad" a dat-o pe droguri. Saltat de politisti chiar din Ferrari-ul sau appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nicusor Dan, autoproclamat "salvatorul Bucurestiului" sufoca, de fapt, plamanii Capitalei

publicat 2024-04-28 14:30:10 (Puterea)
Nicusor Dan, autoproclamat salvatorul Bucurestiului sufoca, de fapt, plamanii Capitalei Primaria Municipiului Bucuresti are in administrare 19 parcuri si o suprafata nedeterminata de spatii verzi. Inca de la preluarea mandatului de catre Nicusor Dan, lucrarile de intretinere, amenajare si modernizare s-au facut doar in caz de urgenta si necesitate, fara o planificare in prealabil. Bucurestenii ii reproseaza actualului edil faptul ca suprafetele administrate de Primaria […]The post Nicusor Dan, autoproclamat "salvatorul Bucurestiului" sufoca, de fapt, plamanii Capitalei... ...continuare.

Renault va lansa un nou SUV, care va inlocui Duster-ul

publicat 2024-04-28 14:30:10 (Puterea)
Renault va lansa un nou SUV, care va inlocui Duster-ul Grupul francez Renault a anuntat ca va lansa, la Salonul Auto de la Geneva, un nou model de SUV. Renault Symbioz, care va intra in productie anul acesta, va inlocui modelul Duster pe unele piete. Desi a anuntat lansarea noului SUV Symbioz, pana acum Renault nu a comunicat prea multe date despre noul model. Doua […]The post Renault va lansa un nou SUV, care va inlocui Duster-ul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

George Tuta si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 1. "Imi place sa ma bazez pe argumente, nu pe lozinci"

publicat 2024-04-28 14:30:10 (Puterea)
George Tuta si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 1. Imi place sa ma bazez pe argumente, nu pe lozinci George Tuta, candidatul sustinut de aliana PSD-PNL, si-a depus duminica candidatura pentru Primaria Sectorului 1, in aplauzele colegilor de partid si sustinut de Sebastian Burduja, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei. Principalele declaratii George Tuta: "Mi-am ghidat cariera pe baza unor principii solide. Imi place sa ma bazez pe argumente reale, nu pe lozinci. Aceste valori […]The post George Tuta si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 1. "Imi place sa ma bazez pe... ...continuare.

Gabriela Firea isi depune candidatura la Primaria Generala

publicat 2024-04-28 14:30:10 (Puterea)
Gabriela Firea isi depune candidatura la Primaria Generala Gabriela Firea isi depune candidatura la Primaria Generala, in prezenta presedintelui Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu! Asadar, Gabriela Firea isi depune candidatura la Primaria Generala, in prezenta presedintelui Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu! Gabriela Firea isi depune candidatura la Primaria Generala Evenimentul are loc duminica, 28 aprilie, incepand cu ora 14:00, la sediul Biroului Electoral […]The post Gabriela Firea isi depune candidatura la Primaria Generala... ...continuare.

Un nou parc a fost inaugurat in Bucuresti. "Este cel mai mare deschis in Capitala, dupa Revolutie" | FOTO

publicat 2024-04-28 14:30:10 (ProTV)
Un nou parc a fost inaugurat in Bucuresti. Este cel mai mare deschis in Capitala, dupa Revolutie | FOTO Reprezentantii Primariei Sectorului 6 au anuntat ca alte 2,5 hectare de parc nou-nout, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinta de duminica, în sector. ...continuare.

Aur pentru Romania la Europenele de canotaj din Ungaria. Ioana Vrinceanu si Roxana Anghel, campioane la dublu rame

publicat 2024-04-28 14:30:10 (ProTV)
Aur pentru Romania la Europenele de canotaj din Ungaria. Ioana Vrinceanu si Roxana Anghel, campioane la dublu rame România a cucerit medaliile de aur în proba feminina de dublu rame, prin Ioana Vrînceanu si Roxana Anghel, duminica, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).   ...continuare.

O tornada a facut prapad in sudul Chinei. Cel putin cinci persoane au murit si alte 33 sunt ranite | GALERIE FOTO

publicat 2024-04-28 14:30:10 (ProTV)
O tornada a facut prapad in sudul Chinei. Cel putin cinci persoane au murit si alte 33 sunt ranite | GALERIE FOTO Cel putin cinci persoane au murit, iar alte 33 au fost ranite într-o tornada la Guangzhou, un oras cu 19 milioane de locuitori în sudul Chinei, potrivit presei chineze de stat, relateaza CNN.   ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11951 11952 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.